Viorica Dăncilă, succes fulminant la Casa Albă: "I-am făcut mucii cravată lu´ Americanu!"

Premierul Romaniei nu iese niciodata din casa pana nu asculta previziunile zodiacale ale indragitei Neti Sandu, din al carei discurs isi noteaza ideile principale. Cum astazi, celor nativi in zodia sa li se atragea atentia ca vor avea probleme daca folosesc avionul, Viorica a servit pe nerasuflate o juma de coniac pentru ca tocmai trebuia sa plece in Statele Unite.

In drum spre aeroport, infierbantata peste masura de la gradele tariei aromate, Viorica ii striga brusc soferului sa opreasca in dreptul unei cladiri vopsite in alb: "Pune frana, tarane, ca am ajuns la Casa Alba. Uite-l pe americanu´ cu care am treaba", a ordonat ea autoritar.

Socat, dar fara sa aiba nicio putere, soferul opreste cu scartait de roti si o vede cum traverseaza strada si intra in vorba cu Emil Mitrache, simpaticul actor care a intrepretat rolul Americanului din serialul "La bloc".

"Frate, eu am vazut ca e bauta dar, stiind ca e Prim Ministrul tarii, m-am prefacut interesat de ceea ce balmajea. In mintea ei, era convinsa ca eu sunt americanul cu care trebuia sa se intalneasca la Casa Alba si sa semneze nu stiu ce contracte. Am batut in lemn si am zis "Doamne fereste", ce sa fac?", a povestit Americanu´.

 

Comentarii