Viorica Dăncilă a recunoscut că vorbeşte prostii - VIDEO

Astazi, pentru prima data de cand a urcat pe tronul de premier pusa cu forta de consateanul ei Livache, tanti Vasilica a avut curajul nebun sa-l contrazica pe bos. Dupa ce liderul PSD a afirmat, cu gura plina de ce nu trebuie, ca Guvernul condus de Dancila a avut mai multe realizari in doua luni de presedintie UE decat a reusit Austria in juma de an, ´´PENTRU CA PREMIERUL ESTE FOARTE INTELIGENT SI NOI SUNTEM FOARTE BUNI´´, coana mare, in inconstienta ei de taranca neconflictuala, a facut in Parlament o dezvaluire fara precedent: ´´Decat sa vorbesc liber si sa spun prostii, mai bine citesc dupa o hartiuta´´.

De parca daca citeste dupa hartiuta spune numai chestii interesante, originale, inteligente si pline de logica.

Profitand de momentul ei de sinceritate, liberala Raluca Turcan a intrebat-o in fata intregii tarii:´´Doamna Dancila, legat de ce ati recunoscut mai devreme, puteti sa ne spuneti daca e adevarat ca nu ati luat examenul la prima treapta de liceu? Dar ca nu ati luat examenul nici la a doua treapta de liceu? Dar ca nu ati luat nici examenul de bacalaureat? Poate ca situatia dumneavoastra scolara explica alegatorilor deciziile proaste pe care le luati si exprimarea defectuoasa pe care o aveti. Multumesc.´´

Senina ca la iesirea de la un film bun, Viorica, aplaudata la misto de opozitie, a mai apucat sa gungureasca doar atat: ´´Doamna Turcan sa stiti ca eu am fost la scoala dar dumneavoastra scuipati mai mult venin decat o vipera´´.
 

Comentarii