Politichia de mărgăritar

VIDEO: România lui Dragnea, ţara în care fratele ungur îţi rupe capul dacă-i respiri aerul din satul său românesc!

Orice se poate spune de infractorul Dragnea N dar in nici un caz ca n-ar fi un patriot fara pereche. Nimeni, pana-n zilele noastre, nu ne-a aparat , cum o face el, de occidentalii cei rai care nu stiu decat sa ne dea miliarde de euro, casa, masa si servicii pentru aproape 5 milioane de romani plecati in pribegie fiindca s-au speriat de atata bunastare acasa.

Cu nemtii, englezii, francezii si italienii a rezolvat-o Livu. Mai ramane sa faca ceva si cu etnicii maghiari  ramasi in Romania ca sa-i dea lui voturi cand propune schimbareaa Justitiei. Incurajati de prietenia cu PSD si de noile legi pro-raufacatori, tovarasii lui Livache din ”maghiarime” isi fac de cap mai ceva ca in Vestul salbatic.

Candidatul independent la europarlamentare, George Simion, aflat in campania electorala prin tara lui, a fost atacat impreuna cu alti colegi de o haita de derbedei unguri investmantati în simbolurile Marii Ungarii.

Nu stim daca la baietii astia se referea Dragnea cand amintea ingrijorat ca ”umbla un grup de batausi, bine platiti, cu ochii rosii de la droguri, care agreseaza fortele democratice”, dar la cum le-au spart fetele patriotilor ne-pesedisti, ne vine pe buze o singura intrebare: ”Pe romanii adevarati cand ii aperi, Livache, de ungurii care te scapa pe tine de intrarea in parnaie?”

 

Comentarii