Politichia de mărgăritar

VIDEO: În Gorj, USR şi PNL schimbă idei, pumni, flegme şi picioare!

Treizeci de ani le-au trebuit adversarilor sa inteleaga secretul fortei PSD. Nu e vorba nici de competenta, nici de onestitate sau patriotism in stare pura ci de un dezvoltat spirit de turma ascultatoare, adica de unitate.

Mai hotarati ca niciodata sa indeparteze "ciuma rosie" de la butoanele puterii, membrii partidelor de opozitie s-au infratit in cuget, programe si simtiri si, in sfarsit, actioneaza ca o adevarata armata organizata dupa cele mai riguroase reguli. Directivele sefilor au ajuns pana in ultimul catun al tarii si sunt respectate cu sfintenie si de cel mai neinsemnat membru de partid.

In lumina acestei noi strategii, un consilier local PNL din comuna Bailesti, Gorj, s-a incaierat cu presedintele USR din localitate. De la schimbul civilizat de idei si injuraturi pe tema angajarilor de neamuri, prieteni si amante s-a ajuns instantaneu la pumni, flegme si picioare. Florin Papuc, de la USR, povesteste cat de constructiv a colaborat pentru binele comunitatii cu Ion balan, de la PNL.

"M-a bruscat. Nu mi-a dat la faţă. La mână puţin. A vrut să dea, dar l-am ţinut de mâini. Nu mi-am permis să-l lovesc, fiind mai în vârstă. Eu am o educaţie şi, probabil că dânsul nu o are. Mi-a zburat telefonul din mână, ochelarii şi mapa pe care o aveam cu tabelele de semnături au picat pe jos".
 

Comentarii