VIDEO: Ecaterina Andronescu, luată la palme, la mişto, de olimpicii români la Informatică!

”Ei spun despre cei care ne voteaza ca sunt prosti si neinformati´´, urla Dragnea in fata multimilor, stiind, in sinea lui, ca asta este, in mare, adevarul. Alegatorii si simpatizantii PSD, am mai spus-o, sunt, pe de o parte cei care au mari interese pe care le pot rezolva doar cu PSD-ul, si d-aia ii sustin. Pe de alta parte , da, numai niste cretini vor sa fie condusi de niste hoti si analfabeti sinistri, doar pentru ca ´´fura, maica, da´ ne dau si noua”.
 
Ceea ce este insa foarte clar ramane faptul ca tinerii scoliti, informati si umblati prin lume, nu pot fi manipulati cu niste prostii comuniste, valabile pentru plebea necajita de acum 70 de ani.
 
Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, cea care se crede superioara ´´ guvernului de incompetenti´´ in care se scalda cu maxim de placere, si-a incercat norocul si priza la un public educat, care vrea sa  traiasca din cunostiintele acumulate si nu din resturile pe care i le arunca un partid , asa-zis, de stanga.
 
Urmariti filmuletul de la evenimentul din Suceava si veti vedea cu cat respect au umplut-o pe Abramburica, olimpicii de informatica, ce au aplaudat-o ´´la misto´´ pentru fiecare vorba de lemn.
Ce zici, Livache, copiii astia inteligenti or crede macar o silaba din enormitatile pe care tu si gasca ta de patrioti le debitati in public, cu scopul exclusiv de a ramane in libertate si cu averile neatinse?
 
 

Comentarii