Victor Ponta, dezvăluire şoc: ”Dragnea se droghează!"

Nu stim daca atunci cand servea bere indoita cu apa la birtul din Teleorman, Dragnea vorbea ca un om normal dar, de cand conduce ´’singurul partid cu oameni normali´´ este clar si pentru rudele lui apropiate ca are un comportament de om cu probleme la mansarda.

Cu toata durerea lui de spate, ar fi fost mult mai bine daca se ducea direct la psihiatru. Paranoia care l-a lovit pe bietul taranus, de cand poarta costume si cravata ca boierii de la oras, i-a luat mintile complet si a devenit de-a dreptul periculos. Ca si in cazul alocatiilor pentru copii cand, dupa ce s-a opus cresterii lor, PSD-ul a urlat ca Iohannis nu vrea sa dea bani mai multi micutilor, asa procedeaza si acum, dupa ce declaratia iresponsabila a Dancilei distruge relatii diplomatice construite in zeci de ani.

´´Iohannis e complet pe dinafara cu politica externa. Strica toate relatiile traditionale pe care Romania le are cu statele lumii´’, au sarit ´´normalii la cap´´.

´´Iohannis vrea doar raul pentru Romania. Este disperat si nu mai stie ce sa faca de frica. Dupa ce a furat niste case de la stat, daca isi pierde imunitatea, va trebui sa dea socoteala´´, ne-a explicat inteleptul si cinstitul patriot Dragnea.
 

Auzi, Livache? Daca Iohannis e disperat dupa ce a furat niste case de la stat, tu cum poti fi atat de calm, dupa ce ai…lucrat.. niste milioane din fonduri europene si ai furat de la stat, nu ´´niste case´´, ci ferme, hoteluri, insule, abatoare si multe altele? Parca nu l-am auzit si vazut niciodata pe Iohannis, cel speriat de parnaie, sa fie preocupat de dimineata si pana seara de schimbarea legilor Justitiei cum , sigur, te vedem pe tine de doi ani.
 

Daca n-ai fi liderul ´´singurului partid cu oameni normali´´, ti-am fi recomandat ca atunci cand mai mergi cu spinarea la spital, sa nu mai refuzi RMN-ul la creier.

Oricat am vrea noi sa punem aberatiile patriotului pe seama jocului politic, delirul este prea mare si nu putem decat sa-l credem pe Victor Ponta care a venit cu singura si cea mai logica explicatie: ´´Dragnea se drogheaza´´.

 

Comentarii
Vezi și