Victor Ponta analizează discursul lui Dragnea: "Cred că ia droguri. E mai mult decât minciună, e delir"

Orice se poate spune despre Victor Ponta dar nimeni nu poate afirma ca nu-l cunoaste foarte bine pe fostul sau coleg si prieten, Dragnea Nicolae. Au stat si au lucrat, au facut planuri si au mintit atat de mult impreuna incat acum, fostului premier ii este extrem de usor sa-i ´´miroase´’ manevrele actualului pacient din fruntea PSD, sa-si dea seama cand se simte mai bine sau cand e dus total cu creierul.

Dupa cum au observat toti cetatenii cu cap ai acestei tari, in campania electorala pentru alegerile europarlamentare, Dragnea ajuns sa debiteze asemenea enormitati incat te apuca instantaneu mila, sila si teama ca un astfel de specimen hotaraste destinele a milioane de romani.

Legat de afirmatia sa cum ca ´’occidentalii ne urasc prentru ca i-am intrecut la recolte si ca satele noastre sunt mai frumoase decat ale lor´’, Ponta si-a facut cruce si si-a scuipat in san.

´´ Auzi… satele noastre sunt mai frumoase decât satele din Franţa… Cred că luase droguri. Sincer. Nu poţi totuşi să spui… Sigur că sunt sate frumoase şi prin România, dar să spui că-s mai bogate decât în Franţa sau în Germania… Eu am fost în Teleorman, la Saelele, de unde este Liviu Dragnea şi unde le-au furat staţia de autobuz şi au făcut magazin. Oamenii-s foarte săraci. Problema este că n-au alternativă. Să spui că ai satele din Teleorman mai frumoase ca cele din Franţa şi din Germania, e mai mult decât minciună, e delir. Chiar am fost la Saelele”, a spus Ponta

Comentarii