Viceprimarul Bădulescu face ce ştie mai bine: dă în gât! De data asta pe Liviu Dragnea...

Pe vremea cand, la 27 de ani, era student la Drept la Universitatea ´´Dimitrie Cantemir´´( ca daca era serios o facea la Stat , la 18 ani), justitiarul Aurelian Badulescu era si un foarte apropiat colaborator al politistilor din BCCOA si UM 0962, activand sub numele de ´´Ara´’, ´´Raul´´ sau ´´Doctorul´´. Atras de viata romantica a interlopilor, plina de adrenalina, suspans si avantaje materiale obtinute fara munca, viteazul Aurelian, impreuna cu diversi politisti, au trecut adesea din sfera oamenilor legii in cea a infractorilor.Intr-unul din dosarele in care ii apare numele, distinsul vice-primar al capitalei a facut un denunt impotriva unui ´´amic´´ pe care a reusit sa-l bage la puscarie, scapand astfel de o datorie de 14 000 dolari pe care o avea la parat.
Nu se stie cum a ajuns un asa specimen intr-o pozitie atat de importanta insa dupa ce s-a evidentiat numai prin scandaluri golaanesti, a facut, in sfarsit, si o fapta de mare onoare. Duminica seara, corectul si cinstitul Badulescu, l-a dat in gat pe Dragnea, declarand ca, impreuna cu Ministrul Carmen Dan, liderul PSD a fost direct implicat in represiunea protestatarilor din 10 august. 
Dupa doi ani in care Opozitia nu a avut nicio sansa in fata magariior propuse si votate de majoritatea PSD-ALDE, legile naturii par sa ne rezolve necazul: sacalii, care i-au imbarligat pe romani ca ´´vor avea mai multi bani in buzunare´’, incep sa se sfasie intre ei si sa-si arate adevarate fete de infractori.
 

Comentarii
Vezi și