Varujan Vosganian este mai hetero decât Papa: "Cum să crească natalitatea dacă USR susţine comunitatea LGBTQ?"

Nici nu-i uitase bine poporul geniala propunere de impozitare a oului de sub gaina taranului ca dom´ Varujan a mai trantit o butada, ca pe vremea cand era hazliu in brigada artistica a ASE-ului. La afirmatia liderului USR, Dan Barna, cum ca datorita nivelului de trai a scazut si natalitatea, vicele ALDE a comentat ironic , cum numai consumatorii de mir o pot face:"Barna spune ca anul trecut a fost cea mai scazuta natalitate din Romania. Pai cum sa creasca natalitatea daca USR sustine comunitatea LGBTQ?"

Deci pentru un intelectual rasat, poet, pianist si liberal convins, cum se recomanda armeanul nazdravan, a tolera minoritatile sexuale este echivalent cu a le cumpara vaselina si alcool si a-i incuraja sa se cotarceasca toata ziua.

Daca de frica homosexualilor ti-ai tamponat arcadele cu mir ca sa nu ti se ridice imunitatea, atunci, intr-adevar, are o logica mistocareala ta, Vosgy. Dar daca te prefaci ca nu vezi sutele de labagii care, alaturi de tine, o freaca in fruntea tarii mai ceva decat porno-starurile, atunci, chiar ca ti-a albit  degeaba ciocul din jurul gurii.

 

 

Comentarii