Tupeu de PSD-ist: fiul primarului din Ciofrângeni şi-a mărit salariul cu 400%!

De ce? Pentru ca poate si stie ca romanii amarati nu se supara daca cei care fura mult din banii publici le dau si lor putin.

Pentru cei care vor sa emigreze in Occident, visand la salarii decente, avem o veste nemaipomenita: acelasi nivel de bunastare il pot gasi acum in satul Dedulesti, celebru pentru mititeii sai foarte gustosi. Partea mai putin placuta este ca salariile de chirurg german, angajat la cel mai mare spital din Munchen, nu se dau la gratarul cu bunatati ci la o mica unitate de asistenta medico-sociala, cu numai 20 de paturi.

O prima conditie ca sa iei bani ca-n vest, la aceasta modesta pravalie, este sa fii membru sau ruda a unui PSD-ist nesimtit (scuzati pleonasmul).

Dragos Panteru, fiind baiatul primarului PSD din Ciofrangeni, a indeplinit toate cerintele si, ca sef al stabilimentului din Dedulesti, si-a marit salariul, in ultimul an, cu 400 %. Acum incaseaza aproape 2000 de euro pe care-i explica cu o magarie intalnita doar in partidul oamenilor normali la cap, PSD.

"Marirea de salariu se justifica prin sporul pentru lucrul in conditii deosebit de periculoase. Stiti, noi, aici, avem batrani cu multe boli, cu Alzheimer. Trebuie sa stam tot timpul cu ei".

Bine ca doar stau cu pacientii ca daca ii mai si operau, isi facea "baiatu´lu´tatutu", salariul de peste un milion de euro.

Comentarii