Tudor Ciuhodaru, doctorul care a renunţat la pacienţi ca să facă bine banii!

Cand l-am vazut, cu ani in urma, prima oara la televizor am zis: ”uite, nene, un caracter mare, un medic adevarat, nascut pe aceasta lume pentru a insanatosi definitiv omenirea”.

Dupa ce s-a inscris in ”singurul partid cu oameni normali la cap”, PSD, mi s-a aprins un beculet al dezgustului dar m-am gandit ( ca prostul) ca vrea sa-si foloseasca la nivel national empatia verificata pe bolnavii din spital. I-am urmarit evolutia de tamaduitor social-democrat si, ca in atatea alte cazuri, am constatat ca in cocina politica se schimba sau ies la suprafata cele mai urate apucaturi ale omului, indiferent daca i-a promis, sau nu, ceva lui Hypocrate.

Dom´ doctor Ciuhodaru este acum europarlamentar, deci ridica niste ´j de mii de euro insa, ca orice roman corect, nu a renunta nici la salariul de 13 000 lei de la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, cu toate ca n-a mai trecut pe acolo de cand era copil.

Intrebati ce stiu despre salariatul lor de lux, cei din conducerea spitalului dovedesc o solidaritate aparte cu alesul poporului care trebuie sa ia lovele din toate partile si-l acopera in cel mai pur stil romanesc: ”Nu este aici, nu l-am vazut, nu stim, o fi in concediu sau la Bruxelles”.

Or fi operatiunile bancare mai putin epuizante ca operatiile chirurgicale insa domnul doctor trebuie sa stie ca ziua are numai 24 de ore si dansul deja le-a depasit cu angajarile pe care le are.

 

Comentarii