Tombolă cu premiu la Jilava! Câştigătorul va sta în pat cu Radu Mazăre!

Pentru că nu mai sunt locuri libere până la întrunirea viitoarei comisii ce va judeca dosarele de eliberare în baza recursului compensator, Radu Mazăre va fi cazat temporar la Penitenciarul Jilava cu un alt deţinut în pat.

Surse din penitenciari au comunicat faptul că, în aşteptarea fostului edil al Constanţei, administraţia a organizat o tombolă cu un singur premiu, câştigătorul urmând să îi facă loc, pentru câteva nopţi bune, lângă el, la perete, şi fugarului din Madagascar. 

Noutatea cu adevărat impresionantă este faptul că, pentru a nu se trezi cu o revoltă a puşcăriaşilor frustraţi, administraţia a decis ca tombola să fie organizată săptămânal, astfel încât de poveştile exotice împărtăşite nocturn de către Radu Mazăre să se poată bucura cât mai mulţi rezidenţi de la Jilava.

Vestea a fost primită cu bucurie nedisimulată de către deţinuţi, care anunţă faptul că vor bate recordurile de ospitalitate. ”Am auzit că domnul Mazăre nu a avut parte de Paşte prin închisorile alea sălbatice din Madagascar şi atunci am vorbit cu colegii şi am decis să punem mână de la mână şi să-i pregătim câţiva miei ca la noi acasă. Suntem oameni amărâţi, ce-i drept, dar din mielu’ nostru îi facem şi lui parte, ce drobu’ meu!”, a precizat un condamnat pentru viol, membru al comitetului de primire de la Jilava. 

Comentarii