Tăriceanu, briliant, ca de obicei: "Rolul lui Kovesi va fi să ne blocheze fondurile UE cu anchete

Anii tineretii pierduti pe podium cu prezentari de ciorapi, fulare si balonseide in loc sa fie folositi cu educatia si instruirea, isi spun cuvantul in cazul irezistibilului manechin Tariceanu, de cate ori deschide rujata-i gura. In mod normal ar fi trebuit sa ne plictisim sa tot amintim acest adevar insa pana cand flusturaticul Calin nu urmeaza o scoala serioasa ci continua, cu pregatirea-i precara, sa scuipe aberatii in spatiul public, suntem nevoiti sa ne repetam.

Ceva mai devreme, domnul imbracat, tuns si frezat europeneste dar cu discurs anti-european, care se mai si mira ca la alegerile euro-parlamentare a luat-o in bot "fara sa gaseasca explicatii", a facut o descoperire epocala: "Daca ajunge procuror- sef european, Laura Codruta Kovesi, va bloca fondurile UE pentru tara noastra, cu anchete, asa cum ne-a obisnuit".

Cine nu stie absolut nimic despre Kovesi si il aude pe Tariceanu afirmand asemenea traznai, cu voce, haine si ochelari de om serios, va fi convins ca doamna in discutie este ori dusmanul declarat al tarii sale, ori are un grav retard mintal ori, legat de anchete, e obsedata sa bage la puscarie oameni nevinovati care au facut averi imense prin metode exagerat de cinstite.

Atata timp cat pe Kovesi o primesc la aeroport armate de romani cu flori in brate, bulgarii au facut o organizatie prin care o sustin exact ca si toate marimile Europei iar pe fermecatorul Calin il baga in seama doar ultima nevasta (dintr-un lung si traditional sir), ramane la latitudinea dumneavoastra sa hotarati care dintre cei doi inspira mai multa incredere. Dansa sau el?

Comentarii
Vezi și