Tânăra România a fost răpită şi agresată continuu de o reţea de interlopi!

Un anunt socant zguduie intreaga populatie a tarii: Romania a fost rapita in urma cu aproape treizeci de ani si de atunci este talharita, violata si umilita continuu. Vecinii ei declara ca ultima data au vazut-o in 1989 cand iesise  "la ocazie", vrand sa ajunga in democratie. Atunci, un nene cu zambet fals si fata de bunicuta a invitat-o in Volga lui cu o voce mieroasa: "Urca,mai draga!"

Pe surse am aflat ca ar fi ajuns pe mana unei retele de proxeneti periculosi care se recomanda "patriotii" si care, invocand castigarea alegerilor in mod democratic, isi permit sa o supuna pe necoapta Romanie la perversiuni greu de imaginat intr-un stat civilizat: i-au mancat banii, i-au vandut zestrea si au obligat-o sa intretina relatii nesanatoase cu toti prietenii, copiii, nepotii, fratii si amantele lor care, fiind bugetari, nu au platit niciodata serviciile prestate.

Medicii legisti i-au diagnosticat pe acesti interlopi ca fiind obsedati financiar si bolnavi de putere, cu mari dificultati de  relationare interpersonala (vorbesc cu alegatorii doar in campaniile electorale) si cu perceptia ca au organul sexual mic (de aceea isi iau masini si vile foarte mari).

Dupa ce au batjocorit-o cum le-a trecut prin cap, fiind protejati de complicii din institutiile statului, au ingropat-o in datorii si acum ranjesc, mandri de parvenirea lor, din limuzine luxoase cu geamuri fumurii prin care sa nu-i vada prostimea cum isi pipaie secretarele si le ling cu gura plina de icre negre.

Milioane de romani au sunat disperati la 112 ca sa se planga de situatia in care se afla dar "monstrii sacri ai imposturii" au tratat apelurile ca fiind "niste glume proaste ale statului paralel".

Comentarii
Vezi și