Spitalul în epoca lui Dragnea: chei ruginite pentru oasele pacienţilor din Slobozia! - FOTO

"In urma masurilor luate de PSD, nu mai ezista nicio diferenta intre spitalu´ de stat si ala de privat. Realitatea e aia care ti-o spun io , nu aia care o vezi tu”, ne asigura, inteligent, Florin Iodache.
 
Asa o fi, Ciordache, tata! Dar atunci, la Spitalul Judetean Slobozia (ca la multe altele), inseamna ca, la cum arata dupa masurile PSD, se toarna un film de groaza, cu actiunea in secolul XVII insa dupa ce se termina filmarile, se strange decorul de Ev Mediu, si totul arata ca in Paradis. 
 
Daca ajungi in blocul operator al acestui spital, ti se face parul maciuca si inima ti-o ia razna. Urmatoarea vizita o vei face acolo doar ca sa-ti repari bicicleta sau carutul de butelii. Pe langa stilul in care lucreaza medicii, care par ca executa operatiuni tipice unui atelier mecanic de lacatuserie, te socheaza instrumentarul ruginit pe care-l vezi doar la instalatorii si mecanicii de mana a treia.
 
”Am crezut ca joc intr-un film western cu John Waine si Winnetou. Inainte sa ma opereze, fiindca nu aveau anestezie, mi-au dat sa beau un kil de tuica si m-au pus sa strang intre dinti o bucata de parchet, ca sa nu pot tipa prea tare. Cand l-am vazut pe doctor cu cheia franceza in mana, am lesinat. Mai bine apelam la doamna Olivia Steer sa-mi repare dubla fractura cu ceaiuri si descantece naturiste”, povesteste un fost pacient care, in urma interventiei chiruricale, a visat doi ani ca a ramas schiop.
 
(Video şi Foto: Realitatea de Ialomiţa)
 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii