Sorin Ovidiu Bălan, felicitat pentru întreaga sa carieră de Poliţia din Spania

Baiat simplu, fara scoala dar cu talent nativ mostenit de la taticul sau care a fost organ de ordine, Sorin Ovidiu Balan este cunoscut de la televizor de intreaga suflare mondiala ca fiind unul dintre cei mai agili investigatori pe care i-a dat vreodata poporul roman.

Inca de pe vremea cand facea anchetele acelea memorabile cot la cot cu Dan Diaconescu s-a vazut ca are stofa de detectiv, dar cu tragedia din Caracal s-a remarcat atat de mult incat pana si angajatii de la FBI, Scotland Yard si MI5 vorbesc despre el ca fiind un exemplu de urmat.

Printre admiratorii sai inflacarati se numara si indragita Najwa Nimri, vedeta care joaca rolul politistei in serialul spaniol de mare succes "La casa de Papel". 

De ceva vreme Najwa ii trimite zilnic mesaje lui Sorin in care ii destainuie admiratia si dragostea pe care i le poarta dar si rugamintea de a o invata cateva din tertipurile politienesti pe care el le stapaneste cu atata  maiestrie.

"Ovi, nebunule, te iubesc de nu mai stiu de capul meu! Atractia pe care o simt fata de inteligenta ta imi provoaca dureri fizice, zau. De cate ori te vad cum dezbati la tv pe criminalistica, ma masturbez cu gandul ca, intr-o zi, vei fi al meu, asa cum mi-ai promis. Pupici si respect maxim", i-a transmis politista spaniola reputatului investigator.

Comentarii