Social democratul Ioan Mircea Pascu vânează o pensioară lunară de 20 000 euro

Dupa ce s-a trezit sters de pe lista prietenilor ce trebuiau sa ajunga frecangii pe un sac de bani la Bruxelles, Ioan Mircea Pascu l-a atacat dur pe Dragnea si pe cei numiti de acesta la alegerile europarlamentare. Cum insa orice sut in dos este un pas inainte, iata ca stelele s-au aliniat miraculos si-i ofera social democratului sansa la o batranete de lux, cum nici macar el nu visa.

Reprezentantul celor napastuiti "pare turbat sa ocupe jobul de comisar european inainte de 1 noiembrie", il ataca publicatia Der Spiegel.

Omeneste vorbind, strofocarea lui nea Ionel merita tot efortul intrucat, daca-i iese pasienta, va trai, nu ca un nabab, ci ca doi luati la un loc. Legislatia UE prevede ca indiferent de durata mandatului, cel care a ocupat postul de comisar va beneficia de o pensie calculata la 70% din salariu de comisar, adica 20 000 euro/luna.

Cum mandatul pentru care se lupta patriotul nostru se termina pe 1 noiembrie,, inseamna ca daca prinde sase saptamani de "mers la birou, ca sa fie vazut la treaba", automat se inscrie la purcoiul de lovele mai sus mentionat.

Atata timp cat o asemenea pensie nu va lua nici primul om care va calca pe Marte si nici inventatorul antidotului impotriva cancerului, e clar ca institutiile din fruntea UE raman niste fabrici de tocat banii publici.

Comentarii
Vezi și