Şi primarii PSD mai iau bătaie de la copii câteodată...

Valer Sasa, primarul PSD  al comunei Tritenii de Jos, judetul Cluj, a fost batut in curtea scolii de doi minori. Fiind un edil cu realizari de exceptie, care a dus Tritenii la nivelul oricarui burg din zona industriala a Germaniei, patania lui i-a socat pe toti localnicii.

Cum sa ia bataie un asemenea conducator de obste, iubit si respectat cum nu s-a mai intalnit de sute de ani pe acele meleaguri? Odata cu identificarea agresorilor  si cu deschiderea dosarelor penale de catre IPJ Cluj, misterul a fost elucidat. Cei doi sunt niste nepoti de mama ai miliardarului Soros, platiti prin intermediul fiului sau, securistul Ciolos.

Pentru banii primiti ei aveau misiunea de a-l obliga pe primarul PSD sa-si termine cursurile gimnaziale, d-aia l-au si admonestat, simbolic, in curtea scolii si de asemenea au vrut sa transmita un mesaj clar catre actuala putere care schimba legile justitiei in favoarea infractorilor. Micutii sunt in clasa a doua insa si-au propus ca pana intr-a treia sa-i bata pe toti primarii PSD din tara, ca sa-si pedepseasca astfel parintii si bunicii care i-au votat.

Comentarii