Politichia de mărgăritar

Senzaţional! Dăncilă a fost dresată la o şcoală de cadre din Brazilia - VIDEO

Rezultatele parţiale ale unei ample anchete demarată de Interpol dezvăluiesc detalii inimaginabile din activitatea secretă a fostului lider PSD. Planul prin care voia să acapareze întreaga ţară a fost pus în aplicare de mintea lui diabolică cu mulţi ani în urmă.

A strâns sume enorme de bani pentru a putea pregăti oameni de încredere pe care să-i fixeze în cele mai importante funcţii ale statului şi care să-l asculte orbeşte.

De curând s-a descoperit şcoala de cadre pe care Dragnea o înfiinţase în Brazilia şi la care s-a format ca înalt demnitar şi doamna Dăncilă. Înainte de a fi "persoana neconflictuală" de astăzi, Viorica era renumită pentru agresivitatea şi caracterul ei dificil. Numai în urma stagiului de 14 luni, efectuat în Brazilia, s-a schimbat ea atât de radical, devenind un cadru de nădejde al partidului. Gurile rele afirmă pe la colţuri că Viorica ar avea chiar şi un cip montat sub coc, prin care primeşte comenzile de la stăpân.

Poliţia din Fortaleza ne-a trimis o filmare de la celebra şcoală în care se vede cât au muncit profesorii cu Vasilica pentru a scoate din ea viitorul prim-ministru al României.

Comentarii