Sensibilul Oprişan, poliţist de-al duamnei Dan: ”Femeile bătute de soţii lor exagerează!”

Influenta pozitiva a unui ministru de interne, femeie, se simte sub fiecare cascheta de politist. Gingasia, delicatetea si competenta duamnei Carmen Dan isi spune cuvantul in bunul mers al activitatii organelor de ordine care, sub comanda ferma a fostei secretare de scoala, sant tot mai intarite si gata sa penetreze in rezolvarea oricarui caz. 
 
Vasile Oprisan, seful Politiei Bacau, fire romantica si un adevarat impatimit al poeziei de dragoste, se afla in ancheta pentru ca a spus ca femeile batute de sotii lor nu ar trebui sa apeleze la Politie in miez de noapte si ca ar trebui sa astepte pana dimineata cu reclamatia.
 
´´Pentru banii care ii luam, normal, io unu´ nu ar trebui sa ma dau jos din pat nici daca o rupe barbatu-sau in doua. Cand l-a ales, n-a stiut ce marfa cumpara? I-a placut plua, trebuie sa plateasca! Poate daca imi mai pune duamna Carmen 10-12 lei la salar si daca ma suna victima dimineata, dupa ce ma trezesc, ma spal, ma pis, cac si imi beau cafeaua de prune naturale, hai, sa zicem, ca ma deplasez. Cu conditia, buninteles, sa fie vorba de o posta, ceva super-sexy, in care sa-mi primesc si io bucatica de savarina. Altu fel, nici nu concepez´´, a declarat  cu tristete in voce, aparatorul nostru, al oamenilor obisnuiti.
 
 

Comentarii