Salt în viitor pentru teleormăneni: săracii vor locui într-o grădină zoologică

Dezvoltarea miraculoasa a judetului Teleorman pare sa nu cunoasca limite si oprelisti. In orasul in care Casa Memoriala Dragnea Nicolae se intinde pe patru strazi, a venit si randul saracilor sa se bucure de un acoperis deasupra capului.

Progresul consta in faptul ca, de asta data, nu mai este vorba de coroanele pomilor sub care traiau traditional nevoiasii zonei ci de niste containere ce vor fi mutate in afara orasului Alexandria, langa cimitir.

"Avand niste dimensiuni infime, practic, vorbim de niste custi care vor fi inconjurate de garduri de sarma. Deci, ca s-o spunem pe sleau, amaratii aia vor trai ca intr-o gradina zoologica, populata de oameni, si vor sta cu mana intinsa la toti strainii ce tranziteaza locul. Maimute care, avand buletine, vor fi votantii perfecti pentru urmatoarele alegeri la care vor merge impreuna cu vecinii lor din morminte", a povestit arhitectul proiectului.

Oamenii sunt suparati de hotararea Primariei si spun ca nu vor sa fie mutati in cimitir atata timp cat sunt in viata. Se barfeste ca in spatele deciziei de a-i goni din blocurile vechi in care locuiesc acum, stau interesele imobiliare ale unor bastani locali.

"Dupa ce ca nu se mai gaseste nicio Eugenie in tot judetu´ ca, cica, toate a fost trimise la Rahova, acu´ a venit si beleaua asta. Daca chiar ne vrea binili, de ce nu construieste niste locuinte in curtea imensa a lu´ Dragnea, ca si asa a ramas pustie. Unde e piscina ar incapea 5 blocuri iar pe terenurile de tenis, inca 10-15, o scoala, un spital si doua Mall-uri", ne-a soptit o femeie cu patru copii, care e pe lista vietuitoarelor ce vor popula punctul Zoo din Alexandria.

Foto libertatea.ro

 

Comentarii