Românii cu 500 de jafuri în Marea Britanie protestează împotriva unui Brexit fără acord

Catalin Zaharia si Florina Spiru sunt doi constanteni care, fortati de situatia dezastruoasa din economia romaneasca, au ales sa-si faca un rost in Regatul Unit.

Intreprinzatori si cu drag de munca, cei doi, impreuna cu alti constanteni la fel de inimosi, au demarat o afacere despre care presa britanica vuieste de cateva zile.

Obiectul de activitate in care presteaza bravii diasporeni se cheama popular "jaf" iar numarul lucrarilor onorate de ei se ridica la peste 500.

"Banda nemiloasa de hoti romani si-a ridicat conace la tarmul Marii Negre, platite din suferinta a peste 500 de familii britanice jefuite", ii elogiaza celebra publicatie Daily Mail.

Dupa ce au fost arestati si condamnati la opt ani de inchisoare, afacerea constantenilor da semne de declin financiar, veniturile inregistrate dupa prinderea lor fiind egale cu zero.

"Noi ne vedeam linistiti de munca noastra ca nu suntem d-aia care dau in cap la oameni. Il averizam pe premierul Boris Johnson ca daca se ajunge la un Brexit fara acord, noi ne dam foc in puscarie", a declarat  managerul gastii, Catalin Zaharia, un pro-european convins.

Comentarii