România, ţara medicilor falşi! Habibi, doctoraşul de copii din Timişoara! FOTO

Domnul Dragnea se bate cu pumnii in piept ca, datorita maririlor de salarii facute de PSD, medicii nu mai pleaca din tara, ba, mai mult, se intorc puhoaie si cei din diaspora.
 
Ca de obicei, domnul Dragnea spune adevarul absolut dar, ca la Radio Erevan, mai trebuiesc facute mici precizari. La cinci mii de doctori care pleaca, se intorc doi, iar din cei care raman, multi sunt impostorii si escroci, calitati prea putin cautate in tarile civilizate.
 
Unul  din doctorii lui Dragnea care au ramas aici, la salarii colosale, ´´tinerete fara batranete si viata fara de moarte´´,  este patriotul roman  Abdul Karem Abid Atya, doctor fara drept de libera practica, angajat de Primaria Timisoara la un cabinet scolar din cadrul, culmea, Universitatii de Medicina si Farmacie Timisoara. Respectivul binefacator are dosar pe aceasta tema inca din 2016 dar asta nu deranjeaza pe nimeni.
 
Comisia care l-a angajat  a fost alcatuita din simplii angajati ai primariei, fara sa aiba vreunul pregatire in domeniul medical. Concursul de ocupare a postului a fost organizat in baza HG286/ 2011, care-i baga pe doctori in aceeasi oala cu casierii de la Biroul Garaje si Cimitire si cu ingrijitorii de la  Zoo.
 
´´Habibi´´ a terminat facultatea la 50 de ani si n-a servit rezidentiatul, asa ca n-ar trebui sa se recomande ´´medic´´ nici cand agata gagici. Singurul lui merit este ca n-a plecat in occidentul cel rau si astfel il ajuta pe Dragnea la sondajele despre raiul din Sanatate.
 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
Comentarii