România iese-n stradă: ”Haideţi la baie cu Dragnea!”

Zeci de ONG-uri şi mii de cetăţeni oripilaţi participă de ieri, în cele mai mari oraşe ale ţării, la campania ”Haideţi la baie cu Dragnea!”

Iesirea halucinantă de acum câteva zile a liderului PSD, prin care-l invita la baie pe  jurnalistul Alex Dima de la Pro TV, a şocat întreaga opinie publică şi a ridicat mari semne de îngrijorare. Printre iniţiatorii campaniei ”Haideţi la baie cu Dragnea!” se numară şi jurnalista tv Denise Rifai, cea care ii aminteşte grosolanului politician că este plătit din banii noştri pentru cu totul alte servicii, şi nu ca ”să ne arate plua de câte ori nu-i convin întrebările ziariştilor”.
 
Din păcate nu este prima dată când Dragnea face acest gen de propuneri unor tineri frumoşi, curaţi şi cu o exprimare aleasă. Deja medicii de specialitate îşi pun problema dacă este vorba doar de o cădere nervoasă sau despre un ciudat obicei sexual. După o verificare atenţă a fişei sale medicale, s-a descoperit că Dragnea are această apucătură  încă din frageda copilărie, atunci când îşi expunea orgănelul ori de câte ori trecea pe lângă un grup de consăteni, vedea o căruţă sau, mult mai târziu, un tren.
 
”Este un caz de exchibiţionism clasic combinat cu complexe provocate de andropauză.  Distinsul politician a ajuns în faza în care, dacă nu are replică, invită interlocutorii să-i priveasca penisul în timp ce urinează. E grav, e ruşinos, şi suntem de părere că un individ cu astfel de apucături nu are ce să caute în fruntea Statului”, au concluzionat medicii de la  Spitalul Obregia.
 

Comentarii