Războiul dintre tarabagioaicele Firea şi Dăncilă destramă PSD-ul!

Tanti Gabi si coana Vasilica sunt de cativa ani vecine de taraba in piata mare a politicii romanesti. Le stie toata lumea care cumpara de-o viata tot felul de prostii de la ele. Amandoua sunt blonde si de aceea se cred cele mai bune comerciante din zona. Chiar daca la prima vedere par mai mult decat niste simple colege de breasla, intre ele mocneste o invidie acerba, fiecare dorind sa parvina cat mai rapid, sa ajunga cucoane si sa scape de caratul sacilor de cartofi cu spinarea. Visul amandurora este sa se infiga pe tronul de la Cotroceni, iar din functia suprema, sa conduca poporul care a ras de ele atata timp cat le-a vazut zgribulite in piata.

Bucurestenii au simtit ca tanti Gabi le-a vandut numai gogonele fara gust, umflate de chimicale, si totusi, nu se stie prin ce minune, sondajele o recomanda ca fiind cea mai simpatica tarabagioaica social-democrata. Faptul ca teleormaneanca Vasilica n-a tinut cont de preferintele electoratului si s-a impus in fruntea listei cu prezidentiabili, a innebunit-o pe colega moldeveanca, facand-o sa-si ridice poalele deasupra braului si sa-i declare razboi pe fata.

"PSD caută un candidat neconflictual, ca Viorica, de tipul mămică, tătic, bunică, bunică, un candidat care să nu deranjeze. Conflictul este necesar de multe ori. Conflictul este necesar pentru deblocarea unor situaţii, măcar să fi fost noi conflictuali uneori şi să ne batem între noi şi să facem zece autostrăzi. Măcar să fi fost noi conflictuali şi să construim 5 spitale regionale. Eu cred că este o mare greşeală a spune întâi vreau să decidă sondajele, dar nu ne plac, sondajele le dăm la o parte, apoi vreau să decidă organizaţiile, când simţi că organizaţiile nu sunt unanime le elimini şi mergi la al treilea criteriu care a fost anunţat de trei zile, ne dorim un candidat, care să aducă pace, să aducă linişte, fără conflicte.

Păi noi avem nevoie de pace? Noi avem nevoie de luptă! Nu ştiu dacă este un aranjament cu Iohannis, dar ştiu ce se vede, şi anume că nu prea vrem să deranjăm ceilalţi candidaţi. Trebuie să fim Zen", a urlat Gabita, rasturnandu-i castravetii in cap vecinei Vasilica, spre deliciul intregii piete.

 

Comentarii