Rareş Bogdan, înghiţitorul de flegme

Nu ca am dori cu tot dinadinsul sa fim in camion cu Cristina Topescu care, si ea, inainte de a intepa PSD-ul, a servit din troaca varanului, dar acum, in cazul "Batistutei", ii dam dreptate.

Rares Bogdan, jurnalistul ardelean cu cel mai dezoltat patriotism din aceasta Realitate mioritica, urla cu tremolo-n gat ca este fanul impatimit al presedintelui Iohannis pe care il sustine si apara orice s-ar intampla.

Toate bune si frumoase, curaj de poveste pe deontolog cat a cantat la adapostul studioului de pe DN1 de unde il injura pe Gadea & Co pana-i sareau mucii pe invitati.

Zilele trecute, ca prin miracol, viteazul luptator cu batista, transformat ca orice politician dupa ce se vede cu alegerile in caruta, l-a pupat indelung pe dusmanul de moarte al lui Iohannis si, chipurile si al lui insusi, Mihai Gadea, pana a facut scurta la limba, practic lingand cu pofta pe unde a scuipat ani de zile. In loc sa-l puna pe raspopit sa-si ceara scuze pentru rahatul mancat ani in sir, Raresica si-a intrecut in eleganta chiar si sacourile purtate si l-a laudat mai ceva decat pe Iisus din Nazaret.

Acum, stim ca milioanele de fani sunt indurerati ca nu mai lucreaza in presa unde, cu sinceritate maxima, impartea dreptatea si adevarul dar, trebuie sa recunoastem, politica i se potriveste manusa. Pardon, batista.

 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
Comentarii