Rareş Bogdan îi întinde o mână de ajutor adversarului său: "Rog public intervenţia de urgenţă a psihiatrilor pentru Dragnea"

Ultimul discurs al lui Nicolae Dragnea a fost tinut la Targoviste, localitate unde au fost auzite si ultimele cuvinte ale mentorului sau, Nicolae Ceausescu. Diferenta dintre mesajele celor doi dictatori comunisti a fost ca, in timp ce teleormaneanul a delirat o vrajeala plina de minciuni, olteanul a dezvaluit, sincer, numele comunistului care, chipurile, vroia sa instaureze democratia: Ion Iliescu.

Speram ca aceasta ultima baie de multime sa-l fi relaxat suficient pe Livache inainte de intalnirea de luni cu cei 5 judecatori a caror decizie ar putea sa-l trimita ( in sfarsit) la altfel de baie, cu o multime de baieti pofticiosi.

Partea buna a acestui miting este ca tot mai multi cetateni intregi la cap au observat, cu stupoare, problemele de sanatate ale indragitului Daddy. Printre acestia se numara si Rares Bogdan care, dovedind noblete si empatie fata de adversarul sau politic, s-a implicat personal si a promis ca va face tot posibilul ca sa-l vada din nou sanatos pe Livache.

„Rog public intervenţia de urgenţă a unui echipaj de psihiatri! Un condamnat penal, Dragnea Liviu Nicolae, aude voci, sunete. Zice: «Iohannis face zgomot să acopere sunetul creşterii economice, motoarele de crestere a industriei si agriculturii, …facem autostrăzi, zornăie banii în buzunare… » – da, aude cum cresc banii lui şi ai camarilei”, precizeaza Rares Bogdan.

„Până acum l-am suspectat de ticăloşie, dar acum cred că e şi o problemă de siguranţă naţională. Omul e şeful Camerei Deputaţilor, şeful politic al jandarmilor şi al poliţiştilor, şi nu are busolă. Nici toate ţiglele pe casă. Nici nu pot să râd, căci a ajuns la limita superioară a penibilului. Ştiţi când aveţi proba clară că nu aveţi în faţă un intelectual (unii mai cred că e suficient să fii absolvent de studii superioare)? Când nu există teama de ridicol. La acest personaj tragic există doar teama de închisoare, este disperat. Vă daţi seama cine e la conducerea Guvernului şi a Parlamentului? Vă daţi seama, normal! Sunt siderat!”, încheie candidatul PNL.

 

Comentarii