PSD este istorie. Ludovice, acum pe cine o să înjurăm în drumul de 6 ore Comarnic- Sinaia?

O data cu trecerea motiunii de cenzura, pe langa vedetele trantite de la guvernare si oamenii obisnuiti care au beneficiat de ineptiile scornite de alesii din 2016, mai este o categorie socio-profesionala indurereata profund de plecarea prematura a PSD din lumina reflectoarelor: jurnalistii.

In perioada de glorie a lui Dragnea, curgeau breakingnews-urile ca apa de la robinet pentru ca fiecare vorba a lui era o minciuna extrem de ofertanta intru a fi comentata si rastalmacita. Domnia Vioricai a fost, de asemenea, un izvor nesecat de articole si reportaje fiindca fiecare vorba a ei era o prostie ce asigura marfa vandabila pentru orice publicatie.

Acum, ca s-a anuntat sfarsitul seriei cu Stan si Bran nimeni nu stie ce materiale sa atace si asteapta, cu pixul ridicat, sa inceapa scheciurile cu noii comedianti.

A fost nasol cu penalii care au rapit si violat Justitia. Nu fost vreo mare fericire nici ca analfabetii ne-au facut de rasul lumii cu ineptiile zamislite de nestiinta lor de carte. Dar daca de la Comarnic la Sinaia vom face tot sase ore, in scolii si spitale vom gasi acelasi dezastru, pe cine crezi, domnule Ludovic Orban, ca vor injura romanii aia mintiti de PSD?

Problema asta ar trebui sa va dea serios de gandit pentru ca nu a cerut nimeni ca in locul cuplului Stan si Bran sa vina Louis de Funes si compania.

Comentarii