Primele imagini cu Radu Mazăre în custodia Poliţiei! A făcut scandal în avion ca să îşi provoace debarcarea! Foto

Radu Mazăre este în custodia Poliţiei Române, a anunţat, în această dimineaţă, Centrul de Informare şi Relaţii Publice al Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

O escortă formată din poliţişti români s-a deplasat în Madagascar pentru preluarea lui Radu Mazăre, primele incidente apărând îimediat după îmbarcare.

Potrivit martorilor oculari, fostul edil al Constanţei, aparent docil şi relaxat, s-ar fi dezlănţuit, în scopul de a-şi provoca debracarea, conform regulilor internaţionale de zbor, imediat după decolare, strigând că este o victimă a justiţiei paralele din România şi că nu poate fi extrădat cu avionul de vreme ce este gravid în luna 18 cu un proiect turistic magistral care ar putea schimba faţa Madagascarului.

”O să mă regretaţi, mă, animalelor, că v-am scos jungla din noroaie şi v-am fost şi mamă şi tată şi obiectiv turistic ambulant, de veneau la mine străinezii să caşte gura mai ceva ca la Farul genovez sau la Delfinariu!”, şi-ar fi încheiat Mazăre tirada în momentul în care îi era administrat un tranchilizant injectabil pentru papagali zgomotoşi.

După aterizarea în România, Mazăre urmează să fie încarcerat, cel mai probabil, la Penitenciarul Jilava, acolo unde i-a fost pregătită şi o surpriză: o tombolă cu premiu, câştigătorul acesteia urmând să stea în pat cu Radu Mazăre pentru aproximativ o săptămână.
 
Pentru că nu mai sunt locuri libere până la întrunirea viitoarei comisii ce va judeca dosarele de eliberare în baza recursului compensator, în aşteptarea fostului edil al Constanţei, administraţia a organizat o tombolă cu un singur premiu, câştigătorul urmând să îi facă loc, pentru câteva nopţi bune, lângă el, la perete, şi fugarului din Madagascar. 

Noutatea cu adevărat impresionantă este faptul că, pentru a nu se trezi cu o revoltă a puşcăriaşilor frustraţi, administraţia a decis ca tombola să fie organizată săptămânal, astfel încât de poveştile exotice împărtăşite nocturn de către Radu Mazăre să se poată bucura cât mai mulţi rezidenţi de la Jilava.
 
Vestea a fost primită cu bucurie nedisimulată de către deţinuţi, care anunţă faptul că vor bate recordurile de ospitalitate. ”Am auzit că domnul Mazăre nu a avut parte de Paşte prin închisorile alea sălbatice din Madagascar şi atunci am vorbit cu colegii şi am decis să punem mână de la mână şi să-i pregătim câţiva miei ca la noi acasă. Suntem oameni amărâţi, ce-i drept, dar din mielu’ nostru îi facem şi lui parte, ce drobu’ meu!”, a precizat un condamnat pentru viol, membru al comitetului de primire de la Jilava. 
 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
Comentarii