Primar PSD, mort de beat la volan, sare la bătaie! Atacul a fost revendicat de statul paralel! VIDEO

Se intetesc atacurile asupra cetatenilor onesti din Romania care si-ar da si viata pentru binele patriei muma. Forte obscure, servicii secrete cu interese meschine si celebrul stat paralel vor sa acapareze cu orice pret aceasta minunata tarisoara. E normal si omeneste ca cei care ne conduc sa se planga toata ziua de piedicile puse de inamici, chiar daca noi, prostii, observam ca alesii nostri fac absolut tot ce le trece prin cap, fara pic de frica si rusine.

Bratul criminal si mintea diabolica a monstrului Soros a lovit, de asta data, in judetul Timis. Victima este un onorabil primar PSD ce conduce nemaipomenit comuna Parta dar care conduce nemaipomenit de beat masina. Oprit de patrula, domnul Ioan Patricas, s-a udat instantaneu de emotie pe crac si a recunoscut ca a lins o bere insa fiind foarte prost din nastere se exprima si se comporta ca si cum ar fi supt trei litri de tarie.

´´Dom´ plutoner, noi, PSD-ul, conducem beti de putere ditamai tara si inca n-am ajuns in fundul prapastiei. Sa conduci o masina cu creierii varza, e floare la ureche, crede-ma, ´´a explicat bravul primar.

In speranta ca nea Ion nu va pati necazul cu puscaria, ca alte milioane de romani nevinovati care au fost distrusi de justitia corupta, il rugam insistent pe domnul Dragnea sa intervina de urgenta (chiar daca nu-i sta in caracter) si sa-l scape pentru ca e om gospodar si serios, ca orice taran adevarat ce n-a fost facut in eprubeta. Si apoi, Daddy draga, omul a vrut sa se pise pe ea de lege, cum a vazut ca faci tu, dar, din greseala s-a scapat pe el. Deci e musai sa-l salvezi!


 

Comentarii