Presa străină o ironizează din nou pe Viorica Dăncilă: ”Este atât de inteligentă încât...”

Presa de peste ocean o ia din nou la mişto pe premiera fantastică a României. După declaraţia şoc a Vioricăi Dăncilă, potrivit căreia în România nu există corupţie iar şpaga este doar „o manieră diferită cultural de a mulţumi cuiva”, americanii de la prodigiosul cotidian ”The Washington Prost” un amplu comentariu pe prima pagină a ediţiei de astăzi.

”România este ţara perfectă, spun americanii, conform viziunii neştiinţifico - fantastice a prim-ministrului. Ţara în care nu există durere, nici, corupţie, nici şpagă, nici întristare, nici prostie, nici suspin. Doar mintea sclipitoare a premierului”, scriu ziariştii de la ”The Washington Prost”, dedicându-i apoi, Vioricăi Dăncilă, o scurtă caracterizare în cinci puncte.

”Viorica Dăncilă este atât de inteligentă încât, atunci când hoţii i-au prădat casa, ea a format 112 la cuptorul cu microunde dar nu a găsit butonul de apelare.
 
Viorica Dăncilă este atât de inteligentă încât, la Bruxelles, îşi băga câte o jumătate de euro în fiecare ureche ţi-i spunea Mariei Grapini că vrea să-l asculte pe 50 Cent.
 
Viorica Dăncilă este atât de inteligentă încât întotdeauna după ce admiră un perete de sticlă îl ocoleşte ca să vadă şi ce se află în partea cealaltă.
 
Viorica Dăncilă este atât de inteligentă încât, după ce doctorul a sfătuit-o să ţină cont cât de mult doarme, şi-a luat lângă pat un cântar şi un metru de croitorie, dar tot nu a ştiut cu care să măsoare.
 
Viorica Dăncilă este atât de inteligentă încât, atunci când hoţii i-au furat televizorul, a alergat după ei să le spună că nu merge fără telecomandă.”

 

 
Comentarii
Vezi și