Pleşoianu a venit iar la gardul spitalului ca să ceară ţigări:"Iohannis, uită de Greco, alimentează la Peco"

In ultimii treizeci de ani am crezut ca Zoo-PSD ne-a aratat cele mai ciudate si exotice vietati ale acestei planete. Natura insa e plina de surprize si, din cand in cand, ne dezvaluie ce a mai zamislit. Un astfel de specimen, dintr-o rasa necunoscuta, cu un comportament bizar si agresiv este adesea vazut la gardul institutiei cerand tigari la trecatorii de pe trotuar.

Face exact la fel cum a vazut la ceilalti colegi ai sai cu probleme psihice. Ingrijitorii il striga Liviu si de cate ori il gasesc agitat,  arunca o galeata de apa pe el si-l mint ca va ajunge presedinte de tara.

Ziarele platite din banii de tigari ai lui Dragnea anunta, cu litere de-o schioapa: "Plesoianu l-a dezintegrat pe Iohannis dupa ce presedintele a criticat din nou PSD. <<Iohannis, uita de Greco, alimenteaza la Peco si toarna-ti un Prosecco>>".

Mamicaaa, ce fiara periculoasa si logica e baiatu´ asta cu par pe mecla, care doreste sa conduca 20 de milioane de romani! Ce i-a putut face lui Iohannis, nene!

Oare cum trebuie sa ne comportam noi, oamenii, cand un asemenea macac intra in criza si incepe sa muste gratiile custii? Sa-i aruncam banane, sa-i aratam poze porno sau sa ne jucam cu el.

Comentarii
Vezi și