Petre Daea nu vrea să plece din Palatul Victoriei: "Io la oi nu mă mai întorc"

Rezultatul motiunii de cenzura depusa de opozitie a fost o surpriza atat de mare incat multi dintre guvernantii aflati la putere au avut un soc greu de povestit in cuvinte. Daca sefa lor suprema, Viorica, s-a impacat cu ideea ca filmul SF in care a fost distribuita "la misto" s-a terminat, Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a reactionat intr-un mod care i-a speriat pe toti cei prezenti.

Nici nu se terminase bine numaratoarea voturilor ca, indragitul oficial, simtind apropierea dezastrului, s-a legat fedeles cu niste lanturi de bicicleta de usile masive ale Palatului Victoria si a inceput sa-si sustina cauza. Cu lacrimi in ochi si bale in colturile gurii, nea Petrica urla ca ars cu aparatul de sudura ca el nu pleaca din fruntea ministerului decat cu picioarele inainte.

"Io am fost ales democratic de 34 milioane de romani si nu parasesc ministerul decat impuscat de un pluton de executie alcatuit din 50 de ofiteri NATO. Fara functia asta as fi nevoit sa ma intorc cioban la oi, ceea ce nu se va intampla in veci, deoarece nu am suportat niciodata aceste animale proaste care miroase a branza", a declarat la presa, simpaticul Petrica.

Comentarii