Petre Daea: "De azi interzicem cu desăvârşire angajarea zoofililor în zootehnia românească"

Sirul impostorilor care ne amarasc viata pare ca nu se mai termina. Zilele trecute, in comuna Plostile, judetul Teleorman, a fost demascat Viorel Califu, care de 14 ani activa in zona ca medic veterinar. Lumea era foarte multumita de serviciile sale, mai ales ca susnumitul nici nu cerea spaga ca altii. Oricat de grav era cazul de boala, Viorel era saritor si sufletist din cale afara si se baga la gaini, vacute, oi sau caprine cu acelasi devotament si responsabilitate.

In noaptea de sambata spre duminica, in grajdul familiei Pogonat s-au auzit niste ragete si cotcodaceli infioratoare. Speriati, oamenii au sarit din paturi cu furci, lanterne si topoare sa vada ce grozavie se intampla. Ce au gasit in grajd i-a paralizat pur si simplu. Gol-pusca, domnu´ doctor Califu, intors baut de la o nunta din satul vecin, se dezmierda cu o curca si o capra mai ceva decat in filmele porno-sexuale. Ingroziti si scarbiti de grohaielile orgasmice ale monstrului cu chip de om, satenii l-au casapit cu bataia, obligandu-l sa paraseasca de urgenta satul, asa dezbracat si plin de pene cum era.  

Pentru ca au dorit sa gaseasca o explicatie la cele intamplate, colegii de la ferma unde activase ca doctor veterinar i-au cautat prin bagajele abandonate. Nu mica le-a fost mirarea cand au constatat ca Viorel Califu, fusese angajat pe baza unei fise medicale pe care scria clar "ZOOFIL", dar pe care angajatorii de atunci, neatenti sau nepregatiti, o luasera drept diploma de specialist in zootehnie.

Fara a fi deloc surprins de cele auzite, Ministrul Petre Daea, a anuntat, cu fata-i senina ca o zi de treierat:

"Vad ca se indesesc astfel de cazuri si nu am nicio explicatie legata de aparitia lor. Dar, va promit, dragii mei tarani, ca voi da o ordonanta de urgenta prin care se va interzice orice fel de angajare in domeniul zootehnic a persoanelor zoofile. Poa’sa vina ei cu pila pilelor, la mine, care iubesc oaia de nu mai stiu de capu´ meu, n-are ce cauta astfel de anormali", a conchis nea Petrica.

Comentarii