Pesedistul Virginel Iordache, cărat cu elicopterul SMURD la spital pe motiv de... diaree!

Inca o dovada ca sefii lui delireaza cand afirma ca la spitalele romanesti sunt acum conditiii ca afara este si initiativa cacaciosului senator PSD, Virginel Iordache care, pentru a nu-si mai umple covoarele de acasa cu cacat, a comandat elicopterul de la Smurd. ´´Nu ma tratez io la prostii din provincie. Aduceti-mi elicopterul lu´ Arafat ca ma cac pe mine pana la Bucuresti´´, a urlat patriotul zburand de urgenta de la Suceava pana in capitala.

La Institutul ´´Matei Bals´’ din Bucuresti i s-a dat exact acelasi diagnostic ca la prostii de la Spitalul Judetean Suceava: un virus aerogen, o forma usoara de boala.

Raed Arafat, seful DSU, a precizat ca nu el a aprobat aceasta deplasare, totul a venit la cererea medicilor suceveni, inspaimantati de nebunia ´´senatorului de cacat´´.

Putem trage concluzia ca prin reprezentantul sau sucevean, PSD-ul s-a cacat inca o data pe toata tara, imprastiindu-si binefacerile, de asta data, din inaltul cerului. PSD, ´´singurul partid cu oameni normali la cap´´, are idioti pentru toate gusturile: dupa ´´Iordache- alta intrebare´´, acum au scos modelul ´´Iordache-alta cacare´´. 

Virginele, tine-o tot asa, tata, ca merge! Data viitoare sa ceri elicopterul si cand mergi pan´ la closet ca, dupa ce le-ati umplut buzunarele cu foarte multi bani, romanii nu se mai supara pe voi, ci numai pe drogatii lui Iohannis.

 

Comentarii