Olivia Steer, atac la Dragnea şi la Tudorel: ”Pot să mănânce cât rahat vor, e natural, fără E-uri sau conservanţi!”

Deranjată de comentariile ironice apărute în Guvern şi în Parlament, după ce s-a exprimat împotriva vaccinului antigripal prin promovarea unei reţete naturiste, celebra Olivia Steer a atacat dur tapajul făcut de liderii PSD în problema de partid şi de clan infracţional pe care o au cu fosta şefă a DNA.

”Văd că în problema asta cu Laura Codruţa Kovesi domnii Toader, Dragnea şi compania nu mai au nicio problemă de alimentaţie, mănâncă căcat cât cuprinde, la ore de maximă audienţă, pe toate posturile tv. Din partea mea e ok, ba chiar îi susţin în această direcţie, pot să înghită rahat cât doresc, fără probleme, pentru că n-are deloc E-uri, afânători şi conservanţi, e un produs sută la sută natural şi ecologic. Plus de asta, nu îngraşă, nu balonează şi e şi foarte săţios”, a scris Olivia Steer într-o postare pe contul său de socializare.

Soţia lui Andi Moisescu a continuat să ironizeze partidul de guvernămând şi printr-o referire la capacităţile intelectuale ale suporteriloir şi reprezentanţilor acestuia: ”Am auzit că, în prezent, cercetători din întreaga lume lucrează la un vaccin împotriva prostiei. Să vedem ce reacţie au să aibă domnii din PSD atunci când am să îndemn pe toată lumea să nu se vaccineze, ca să nu le rămână partidul fără alegători şi ţara fără garnituri de guvernare...”

Reacţia liderilor PSD nu a întârziat să apară, fiind, totuşi, una ponderată după frazele contondente ale Oliviei Steer. ”Deşi nu are absolut nicio competenţă medicală şi e total paralelă cu medicina, nu dorim să o contrazicem pe doamna Steer. Până la urmă nici noi nu avem vreo treabă cu politica, diplomaţia, economia sau justiţia, dar ne place să stăm toată ziua cu ele în gură!”, a afirmat secretarul - general al PSD, Codrin Ştefănescu.

În imagine, Olivia Steer pozând, la Hotel Turris din Turnu Măgurele, alături de actualul şef al PSD, la vremea la care îl învăţa pe Liviu Dragnea cum schimbă ginkgo biloba sângele din instalaţie şi sacoul Gucci ţăranul din Gratia.

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
Comentarii