Olivia Steer a fost reţinută de poliţie la un protest în Washington!

Aflata in concediu cu familia pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, celebra activista anti-vacin, Olivia Steer a avut parte de un incident nu tocmai fericit. Una din destinatiile pe care vedeta a tinut mortis sa o bifeze a fost capitala Washington unde trebuia sa viziteze Casa Alba. In drum spre impresionanta institutie prezidentiala, Olivia si-a rugat instotitorii sa o astepte juma de ora intr-un magazin pentru ca ea are ceva important de facut.

Tocmai vazuse in fata Capitoliului un protest care solicita actiuni impotriva schimbarilor climaterice iar in centrul evenimentului era marea actrita Jane Fonda, cunoscuta de zeci de ani ca o luptatoare inflacarata pentru protejarea mediului natural. Nici n-a apucat bine romanca noastra sa-si strige oful ca s-a trezit ridicata de politisti alaturi de vedeta hollywoodiana, careia ii si pusesera catusele.

´´ Am crezut ca e de datoria mea sa atrag atentia ca aceasta criza a incalzirii globale se datoreaza, in principal, vaccinurilor care cresc temperatura copiilor intepati ceea ce duce, bineinteles, si la ridicarea temperaturii atmosferice”, a declarat Olivia in dubita politiei americane.

 

Comentarii