Olguţa Vasilescu face declaraţii de patrioată cinstită: "Aducerea lui Mazăre este o acţiune de campanie"

Oare cate sute de ani ii vom mai auzi pe cinstitii nostri alesi cu aberatii prin care arestarea oricarui infractor din randurile lor este explicata ca fiind o actiune politica?

Atata timp cat ciordelile imense sunt facute de oameni politici poate avea sens si ca arestarea lor sa fie dictata tot de lumea politica. Care ar fi problema, stimata Olguta, daca aducerea in tara a hotului paranoic ar tine doar de campania electorala? Cum numai in campaniile electorale se mai misca ceva in tara asta, de la schimbarea bordurilor si pana la repararea unei cismele, de ce sa nu vedem asemenea realizari rare si in domeniul Justitiei?

Dupa ce fratele lui Mazare i-a blestemat pe toti romanii care se bucura de prinderea nevinovatului primar ,´´ sa aiba parte de dreptatea facuta lui Radu´’, apare si Olguta cu o interpretare cel putin hazlie.

´´Radu Mazare este folosit ca arma politica si a fost adus acum, in campanie electorala, de adversarii partidului condus de Liviu Dragnea´´.

Pai, si ce este rau in asta, Olguto? Are importanta cum ii cheama pe cei care ajuta la prinderea hotilor? Daca partidul condus de infractorul Dragnea nu isi aduce infractorii fugiti din tara, inseamna ca nu trebuie sa-i aduca nimeni altcineva? Pe de alta parte, va laudati ca, dupa ce ati schimbat voi legile cum v-a dorit sufletelul, in sfarsit, Justitia din Romania este una corecta pentru toti cetatetnii patriei. Daca Justitia, care este in mana voastra, se face ca la carte, unde este logica din aiurelile pe care le debitati zi-lumina? Sau, cei carora va adresati voi, PSD-ul, n-au pretentii de-astea cu logica?
 

Comentarii