Olguţa a găsit buba: "Grâul şi rapiţa au blocat drumul expres Craiova- Piteşti"!

Policalificata Olguta, filoloaga care s-ar baga in orice sofisticareala inginereasca de parca a absolvit cu brio Matematicile, Aeronavele, Constructiile, Automatica, Calculatoarele si multe, multe alte scoli inalte bazate pe stiintele exacte, a gasit explicatia, sau, mai degraba, scuza, la frecanceala dovedita in construirea drumului expres Craiova- Pitesti.

Cu siguranta sefului de promotie care demasca existenta hidrogenului in compozitia apei, Lia, precizeaza ca lucrarile nu pot incepe si nici avansa din cauza culturilor de grau, orz si rapita la care agricultorii nu vor sa renunte deoarece au luat subventii pentru ingrijirea lor.

Auzi, Olguto? Dar cand s-a filmat nean´tu  Dragnea cu canciocul in mana anuntand ca "el face o autostrada la fiecare injuratura a opozitiei", n-ai observat ca maestrul arunca cu asfalt direct pe covorul de rapita? Sau, din inaltul Mertzan-ului tau, luat inainte de strangerea darului la nunta, glodul de pe camp se confunda cu autoband-ul din Germania?

Dupa logica ta de filo-inginera atotstiutoare, n-o sa se faca nici lucrarea Comarnic–Brasov fiindca pe traseu sunt niste tapinari care se pisa încontinuu si, la fel, autostrada Moldovei, nu va putea fi demarata in veci, ca in drumul buldozerelor apar mereu roiuri de albine care i-ar putea intepa pe harnicii drumari.

Comentarii