Oanţă de la Pro TV, interzis la Justiţie - Avram de la Antena 3, pe lista PSD pentru europarlamentare!

PSD a demonstrat astăzi, o dată în plus, că, în România, presa meritorie este cea care primeşte recunoaşterea Partidului şi nu cea care înregistrează permormanţe la nivel de activitate. În timp ce listele de candidaţi la europarlamentare ale formaţiunii politice vor fi deschise de Carmen Avram, jurnalista Antenei 3 asigurându-i-se un confortabil loc 2 în spatele Rovanei Plumb, reporterului de investigaţii Ovidiu Oanţă, de la Pro TV, i se refuză fără motiv acreditarea la Ministerul de Justiţie!

"Ministerul Justiţiei refuză nejustificat să mă mai acrediteze după ce în repetate rânduri Tudorel Toader mi-a spus că îmi va interzice accesul în minister, revoltat de întrebările mele deranjante!", a scris Ovidiu Oanţă pe reţelele de socializare, alături de câteva imagini edificatoare.

Evenimentul are loc la două săptămâni după ce ministrul Tudorel Toader i-a ameninţat pe ziarişti într-o declaraţie de presă că le va retrage acreditările dacă aceştia continuă să îi pună întrebări deranjante: ”Vă promit următorul lucru: am pe masă solicitările de reacreditare pe 2019. În măsura în care nu daţi curs formulelor protocolare pe care le-am stabilit, voi proceda şi eu în consecinţă”, a spus Toader la acea vreme.

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii