Nota 10 pentru Godină, bugetarul cu mintea sub caschetă: ”Nu mi-e milă de proştii îngrămădiţi!”

Celebru pentru interventiile sale pe diverse teme, politistul Marian Godina s-a dovedit mai istet si decat ministrul sau, Carmen Dan, in dezbaterea despre mitingul PSD din Iasi. Acolo, ca si la mitingurille din alte orase, s-au petrecut scene de-a dreptul grotesti insa cea care a impresionat o tara intreaga a fost faza cu batranii care au cules banii aruncati pe jos de niste protestatari.  Dintre cei care au vazut incidentul, au fost oameni induiosati de gestul batranilor care, de-atata bunastare adusa de PSD, ciuguleau ca magnetii monedele din tarana. In acelasi timp au fost destui care i-au criticat pe protestatarii ironici care, prin gestul lor, nu au facut altceva decat sa arate ´´ca romanii au mai multi bani in buzunare´´ de cand ne conduce patriotul Dragnea.

Politistul Marian Godina este de cu totul alta parere si, fara mila, le da peste bot tuturor ´´putorilor´´, care sunt plimbate cu autobuzele, fara sa stie unde merg.

 „Am citit la unii care spuneau că acei oameni pe care îi tot vedem în poze sunt părinţii şi bunicii noştri. Măi, băieţi, când mai scrieţi treburi d-astea, scrieţi în nume propriu. Scrieţi aşa: «ăştia sunt părinţii şi bunicii mei!» Nu de alta, dar ai mei sigur nu sunt. Tata se trezeşte la 6 dimineaţa de când îl ştiu, a muncit toată viaţa, a crescut 5 copii, iar acum, la pensie, încă munceşte. Nu se plimbă cu autocare pentru 3 lei ca să se trezească umblând teleleu prin pieţe fără să ştie ce-i cu el pe acolo. Paradoxal e că atunci când i se ia interviu unui rătăcit d-ăla prin vreo piaţă, imediat ţine să arate cât e de deştept şi începe să vorbească cu ură despre tot ce a văzut el la televizor. Nu, naivul niciodată nu se crede deştept. Ăştia nu-s naivi.

Aşa că, daţi-mi mie voie să nu-mi fie milă de putori, nespălaţi, beţivi, hoţi, pierde-vară, proşti îngrămădiţi şi alte lichele pe care unii le numesc „părinţii şi bunicii noştri””, a mai spus Godină.

 

Comentarii