Naomi Campbell îi dedică un pictorial de infarct lui Tăriceanu pentru a-l convinge să candideze la prezidenţiale - FOTO

Cu toate ca fostul manechin din echipa Zinei Dumitrescu n-a castigat in viata lui vreun post prin alegeri, fiind numit exclusiv politic in toate functiile detinute, optimistii colegi din inexistentul sau partid, ALDE, insista sa Tariceanu sa candideze pentru Cotroceni. Nici chiar cele 4 procente amarate, obtinute la ultimul scrutin, pe partid, nu pe persoana fizica, nu inseamna pentru "adevaratii liberali ai Romaniei" ca locul ruginitului fante de Obor este pe banca in parc, alaturi de alti basinosi, si nu in viata publica.

Dupa ce a schimbat SASE partide in CINCI ani, onorabila doamna Iuliana Minca, fosta muncitoare in fabrica, dorind sa-si arate loialitatea fata de sef, a mers si mai departe. A contactat-o pe Naomi Campbell pe care, explicandu-i ca si Calin, presedintele partidului sau a activat in modeling, a rugat-o sa-l convinga sa candideze.

Politicoasa si saritoare, ca orice vedeta veritabila, Naomi, dorind sa-si ajute un coleg mai in varsta, a facut un pictorial de infarct prin intermediul caruia a transmis un mesaj emotionant.

"Caline! Stiu ca ai ZERO sanse in cursa pentru prezidentiale dar poti sa te joci de-a candidatul daca vrei sa mai prostesti vreo naiva care sa-ti devina cea de-a saptea sotie. Bafta!"

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii