Mircea Badea, zis ”Şpagaton, Stăpânul Podelelor”, răzbunat de profesorul Dan Voiculescu!

Suparat din cale afara ca una din slugile sale cele mai credincioase a fost umilita in fata intregii tari, profesorul universitar Dan Voiculescu s-a vazut nevoit sa ia masuri extreme.
 
Dupa nefericitul eveniment, dansul l-a convocat pe numitul Teodor Tedi Constantinescu, care a fost adus cu mascatii de buna voie la sediul Intact Grup. Intr-o camera goala, rece si intunecata de la subsolul cladirii, apreciatul cadru didactic, convins ca sportivul este omul lui Basescu, a facut ceea ce a infierat toata viata: a folosit aceleasi metode de tortura cum, din cate citise in diverse carti, a folosit si securitatea lui Ceausescu.
 
Jenat si trist ca afacerile il obliga la asemenea atrocitati, domnul profesor a reusit, in numai 12 ore de ancheta jurnalistica, sa-i smulga unghiile si limba si sa-i rupa toate oasele lui Tedi, fara insa a afla nimic din ceea ce il interesa.
 
Cu o ultima sfortare, sportivul i-a dezvaluit lui Voiculescu de ce la primul meci, Badea a reusit sa stea mai mult de 6 secunde in picioare, cat a stat la a doua intalnire: ”pentru ca atunci Badea a putut sa fuga de mine un minut-doua, fiindca  ringul n-a avut corzi”.

Comentarii