Minune nemaiauzită! Deşi eşuată pe malul Dâmboviţei, scoica Viorica a mai scos o perlă: "Am crescut TVA în turism de la 5% la 5%"

La fel cum filologii care nu stiu sa calculeze restul la paine pe motiv ca ei n-au facut matematica, asa si-a scuzat si inginera Dancila exprimarea dezastruoasa explicand ca ea a neglijat manualul de Limba si Literatura Romana, axandu-se zi-lumina pe stiintele exacte, pe jocul inteligent cu cifrele.

Nici nu cazuse bine in uitare calculul de repetent al consatencei Carmen Dan care, pe cand era ministru, a declarat ca a marit bugetul Internelor DE 20 de ori, cand cresterea era de fapt CU 20%, ca ambitioasa Viorica a si ridicat manuta ca sa spuna si ea o prostie.

"Am crescut TVA-ul in turism de la 5% la 5%”, a afirmat tanti Vio, tinand mortis ca, dupa plecarea ei de la Bucuresti, sa nu o uitam prea repede.

Adevarul este ca de la 5 la 5 este o crestere mai mare decat aia de la 5 la 3. Putem deci admite ca discursul de adio al ex-premierului teleormanean are chiar mai multa logica matematica decat cea cu care ne-a obisnuit in aproape doi ani in care a stat degeaba la tabla, in fata clasei.

Urmarindu-i, cu interes, aparitiile de cand a devenit cucoana cu brosa in piept, am crezut ca are probleme doar cu literele alfabetului insa dupa ce tocmai a demonstrat ca e lemn si la aritmetica simpla, suntem obligati sa tragem o singura concluzie:  inainte de a se usca in anonimat, scoica Viorica a mai scos o perla, dupa care va fi  transformata, cat de curand, in scrumiera.

Comentarii