Mihai Gâdea îşi goneşte invitaţii din platoul postului Antena 3 cu ajutorul bodyguarzilor! VIDEO

Toti romanii de buna credinta, cu frica de Dumnezeu si drag de adevar, informati si cu educatie aleasa, isi iau doza de stiri si analize pertinente de la reputatul post de televiziune Antena 3. Nu degeaba a propus-o domnul Dragnea pe lista de europarlamentari PSD pe onesta jurnalista a Trustului Intact, Carmen Avram.
 
Nu numai ca e sotia celui mai deontolog dintre deontologi, Adrian Ursu, intamplator slatinean de-al onorabilului domn Valcov, dar, duamna Avram, TREBUIA sa ne reprezinte la Bruxelles, fiind printre putinii romani fermecati de discursurile inteligente ale duamnei Viorica. La acest onorabil post tv, in afara de latraii PSD-ului, rareori si alesi cu mare atentie, sunt invitati si reprezentanti ai Opozitiei. Ii numeri pe degetele de la o juma de mana si, obliatoriu, trebuie sa fie cei mai docili. 
 
Aseara, pe fondul  schimbului de replici derivate din opiniile diferite, onorabilul jurnalist, multiplu premiat international pentru profesionalismul sau, Mihai Gadea, a inceput sa urle la liberalul Ionel Danca. In timp  ce politicianul isi declara dezacordul cu privire la atitudinea realizatorului tv, pregatindu-se sa plece din emisiune, Gadea, ca fost preot, a latrat cu smerenie: ”Iesiti imediat afara! Afaraaa, nu auziti? Vreti sa fiti scos din platou cu bodyguarzii?”
 
Minune cereasca, nu altceva! Ne-a uns pe suflet atitudinea impaciuitoare a fostei fete bisericesti, mare iubitor al aproapelui si actual jurnalist infratit cu CNN-ul. Auzindu-l si vazandu-l pe Gadea, milioane de patrioti  s-au simtit invingatori in sangerosul razboi pe care noi, romanii cinstiti, il ducem cu fortele obscure ce vor sa ne ia libertatea atunci cand furam.
 
 

Comentarii