Marian Vanghelie va merge pe jos până în India ca să strângă fonduri pentru o bibliotecă!

Fostul edil al Sectorului 5 nu inceteaza sa nu surprinda cu actiunile sale. Poate sa scrie 10 carti cu intamplarile prin care a trecut la viata lui. A cunoscut bogatia si gloria dar si umilinta anchetelor si neajunsurile arestului. 

La sfarsitul lunii august el vrea sa demareze implinirea unui vis din copilarie: sa ctitoreasca o biblioteca ale carei carti sa lumineze mintile copiilor nevoiasi. Pentru a-si atinge nobilul tel, Vanghelie va porni intr-o expeditie absolut incredibila in jurul globului, cu destinatia finala India, "culcusul stramosilor mei", cum povesteste el.

Ambitia temerarului Marian este sa parcurga intreaga distanta bazandu-se exclusiv pe aptitudinile fizice ale trupului sau de atlet . Scopul acestei aventuri este sa stranga fonduri de la toate primariile ce-i vor iesi in cale.

"Mie mi-a placut escelent cartea da´ n-am avut parte de ea. Vreau sa inalt o biblioteca mai barosana decat Catedrala Neamului unde copiii sa citeste si sa scrie. Jur, sa moara mama, ca o sa merg numai pe jos, unde simt pamant sub picioare, prin ocean o sa inot si peste prapastii o sa zbor cu franghia. O sa ocolesc decat zonele cu razboi ca mi-e frica de gloante ca de moarte”, a declarat Marian Vanghelie.

Comentarii
Vezi și