Mama lui Mazare, un parinte responsabil: ”Radu trebuie pus la munca, normal, e mare de acum!”

Mama fostul edil constantean a fost la sedinta cu parintii copiilor nevinovati de la Rahova si a aflat ca fiul sau e bine, sanatos si apt de munca.  Trista ca nu e primita cu mancare gatita si ca a fost nevoita sa arunce pe carosabil o oala mare cu sarmale si un bidon de-o vadra cu ciorba de caviar de curte, femeia este totusi multumita ca-i poate intretine baietelului musculatura herculeana  cu produse uscate, din gama grisine, posmagi si guma de metecat.

Vazandu-l cum isi ridica in brate, cu zambetul pe buze, colegul de pat, doamna Mazare, ca orice parinte responsabil de educatia odraslelor sale, a hotarat ca a venit vremea ca Raducu sa se apuce de munca. Cinstita, daca se poate.

”Am vorbit cu conducerea taberei si mi-au promis ca o sa-i gaseasca un post de tamplar sau mecanic auto. O sa-i caut si un compozitor de muzica fiindca mi-a destainuit, imbujorat, ca s-a apucat sa cante la taragot. Obisnuit cu sportul si distractiile non-stop, va dati seama, acum nu stie ce sa faca cu surplusul de energie. Ar fi pacat s-o risipeasca doar pe activitatile recreative de sub patura sau dus”, a declarat mama indragitului hot nevinovat.

 

Comentarii