Ludovic Orban a fost atracţia unui bâlci din Morunglav- FOTO

Inimosul presedinte al PNL, Ludovic Orban, nu pierde nicio ocazie sa promoveze valorile liberale, implicandu-se adesea si in actiuni mai putin recomandate unei personalitati de anvergura domniei sale.

Cunoscut fiind pentru talentul sau de cantaret, sambata trecuta, nea Sica, a fost antamat de o tanara familie din comuna Morunglav sa cante si sa se ocupe de tot ce inseamna entertaiment la botezul fiicei lor.

Pentru ca a prins soseaua libera, artistul politician a ajuns cu vreo trei ore mai devreme, asa ca s-a hotarat s-o friga eficient prin sat si sa mai faca putina campanie electorala. Dupa ce a umblat singur pe ulitele pustii, a ajuns unde era stransa foarte multa lume, la un balci satesc. Ca sa fie cat mai popular si sa-si poata expune ideile cat mai pe intelesul tuturor, domnu´ Ludovic a gustat din toate atractiile care i-au iesit in cale: tuica stinsa cu bere, lichior cu zaibar, tiribombe, leagane, lupte greco-romane cu puiul de urs si  mangaiat pe cap femeie cu barba.

Cum era de asteptat, a uitat complet de contractul cu botezul si s-a trezit abia a doua zi, sub o gluga de coceni dintr-un sat vecin.

Instiintat de cele intamplate la Morunglav, Rares Bogdan a ramas socat si a promis ca va lua de urgenta masuri extrem de dure impotriva sefului sau.

"Pana acum eram convins ca asemenea mitocanii nu pot face decat PSD-istii, dar vad ca m-am inselat. Maine voi propune excluderea din PNL a domnului Orban care nu e la prima actiune de acest gen. Luna trecuta a cantat la o nunta in Galati fara sa-si aminteasca versurile", a declarat prim vice presedintele PNL, Rares Bogdan.
 

Comentarii