Liviu Pleşoianu, "alternativa uman-sănătoasă" pentru Cotroceni, îşi atacă dur şefii din PSD

Inainte de a intra in politica pe un salariu de cateva mii de euro, Plesoianu incasa lunar aproximativ 800 de lei, ceea ce demonstra la vremea aceea ca are exact pregatirea necesara ca sa fie cooptat in PSD. Dupa ce i-a fost taiata coada de la ceafa, ca sa para barbat, si a fost obligat sa-si lase barba, ca sa para adult, inimosul patriot a fost lasat liber pe scene publice si in studiouri de televiziune pe motiv ca abereaza fara trac si emotie, intocmai cum o cere politica partidului.

Cu timpul, baietelul cel obraznic a prins curaj si, vazandu-si colegii de salon ca se recomanda Napoleon, Imparatul Japonei sau Decebal, i s-a insurubat  ideea traznita ca si el este viitorul presedinte al celor 20 milioane de romani.

La alegerile organizate de PSD pentru candidatii la prezidentiale a primit un singur vot dar asta nu l-a descurajat deloc, stiind cu certitudine ca,de fapt, el este ALESUL chiar daca fortele obscure fac tot posibilul sa-i franeze zborul.

´´Le e atât de frică de candidatura mea încât au declanşat un mecanism monstruos: emisiuni anulate, blocadă media, ameninţări la adresa oamenilor din teritoriu (că îşi pierd funcţiile sau slujbele dacă strâng semnături), mizerii scrise despre mine peste tot (mă prezintă ca "omul ruşilor", ca "securist", ba chiar ca "anticrist")... Sunt conştienţi că, dacă apuc să candidez, le dăm peste cap toate planurile!

Vă rog, distribuiţi masiv, să afle toată ţara că EXISTĂ o alternativă uman-sănătoasă!

Vă mulţumesc, oameni LIBERI!”, scrie Liviu Pleşoianu, protestand in curtea spitalului ca nu i s-a mai schimbat pijamaua de doua ore.
 

Comentarii