Liviu Dragnea pregăteşte un nou "10 august"?

Delirul pe care Dragnea il manifesta in public pe post de discurs constructiv pentru tara si popor este periculos si infricosator. Analisti de renume sunt de parere ca aberatiile exagerate ale liderului PSD, presarate cu vorbe si sintagme precum ´´ omor, moarte, batausi cu ochii rosii, fascisti, droguri, arme´´, nu prevestesc nimic bun.

´´Toate sunt calculate, repetate si folosite cu un scop precis de Dragnea si consilierii lui pentru a construi o justificare in ochii opiniei publice a unor viitoare interventii asupra manifestantilor anti-PSD care, pana acum, nu au comis nicio violenta.

O astfel de atmosfera construita de Dragnea poate justifica o interventie in forta, cel putin la fel de violenta ca aceea din 10 august´´, este de parere Cristian Tudor Popescu.

Oare cei indobitociti azi de vrajeala patriotului teleormanean vor avea vreodata mustrari de constiinta, cum li s-a intamplat unora din gospodinele care in ´90, prostite de vrajeala lui Iliescu, dadeau flori si prajituri minerilor ce le schilodisera copiii? Sau vor inchide ochii convinsi ca nazistul Iohannis a furat mai mult decat cinstitul Dragnea?

Comentarii
Vezi și